ADV BUCKET CAP

HD9761

ORIGINALS

26.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Nuk ka nevojë të hidheni drejt liqeneve alpine dhe shkëmbinjve me pluhur. Ka shumë për të parë në qytet. Vendoseni këtë kapele me kovë adidas të frymëzuar nga pajisjet retro të jashtme dhe dilni atje. Buza e plotë i mban sytë me hije gjatë shëtitjeve në park dhe udhëtimeve epike në kafene.