ADV BASE LAYER

GD5598

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Filloni udhëtimin tuaj me këtë bluzë me mëngë të gjata adidas. Ju do të qëndroni të ngrohtë, të rehatshëm dhe të gatshëm për ato që do të vijnë më tej.