ADILETTE W

EE7449

ORIGINALS

11.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Këto papuqe të bëra për ditë vere vijnë me ngjyra të forta si dhe ofrojnë një butësi.