ADILETTE SANDAL K

H06445

SWIM

24.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto sandale kanë rripa të rehatshëm tekstili dhe një mbyllje për një përshtatje të sigurt. Goma siguron tërheqje në sipërfaqe të lagura ose të rrëshqitshme.