ADILETTE SANDAL

ID1775

SWIM

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike / Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto sandale kanë rripa të rehatshëm tekstili dhe një mbyllje për një përshtatje të sigurt. Goma siguron tërheqje në sipërfaqe të lagura ose të rrëshqitshme.