ADILETTE PLATFORM

IE9703

SWIM

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Mënyra më e bukur për të treguar pedikyrin tuaj. Këto papuqe të platformës adidas duken me stil në shtëpi pranë pishinës dhe në qytet me 3 vija të mbështjella rreth pjesës së sipërme të lëmuar të fashës. Këto kanë një shtrat të konturuar të këmbëve dhe një thembër të jashtëm EVA me jastëk për rehati maksimale.