ADILETTE ESSENTIAL W

IG7149

ORIGINALS

48.00

Përmbajtja e produktit:

Përsosmëri e fryrë. Me një pjesë të sipërme të gjerë të dizajnuar në tre vija të fryra, këto papuqe të qetë adidas shkojnë plotësisht në rehati. Shtrati i mbushur për këmbët përqafon këmbët tuaja ndërsa ecni dhe lëkura sintetike e lëmuar duket shumë e hijshme. Një logo Trefoil përgjatë secilës anë bën një pamje delikate në nuancat tonale dhe një pjesë e jashtme sintetike mban një kontroll të mirë në çdo hap.