ADILETTE COMFORT ELEVATED

IF0891

SWIM

50.00

Përmbajtja e produktit:

Veshni në rehati me këto papuqe adidas Adilette. Pjesa e sipërme e fashës neoprene ofron mbështetje, ndërsa logoja e adidas Badge of Sport shton stilin e nënshkrimit. Një shtrat i konturuar dhe një rreshtim tekstili i mbajnë këmbët tuaja të rehatshme për t’i veshur gjatë gjithë ditës, pavarësisht nëse jeni duke kryer punë ose duke pushuar buzë pishinës.