ADILETTE 22 W

IF3568

ORIGINALS

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Për hartimin e këtyre papuqeve adidas, ne shikuam hartat topografike që ilustrojnë ekspeditat në Mars dhe fazat dimensionale të një planeti të ri. Dhe atmosferat futuriste nuk mbarojnë me kaq. Ato janë një hap në rrugën drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme. Vishni ato në terrene të ndryshme nga i lagësht në të thatë.

Këto papuqe janë bërë me materiale natyrore dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të fundme dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.