ADIDAS SLEEK SUPER Z W

EF1899

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Në mënyrë të bazuar femërore me stil modern këto atlete ofrojnë linja të pastra dhe një vibe moderne. Për të forcuar stilin femëror, në pjesën e sipërme përmban lëkurë të ndritshme, si dhe e rikrijuar me një zinxhir duke krijuar vibe’ modern.