ADICOLOR BIKINI

IT8631

SWIM

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Najlon i ricikluar: 78% / Elastan: 22%

Ditët me diell dhe rërë kërkojnë stilin klasik të plazhit të kësaj bikini adidas. Pjesa e sipërme e trekëndëshit ka rripa që lidhen në mënyra të ndryshme në pjesën e pasme dhe prapa qafës për një stil të gjithanshëm, dhe pjesa e poshtme lidhet në anët. Një logo Trefoil i drejtohet rrënjëve të performancës dhe stilit të përjetshëm të markës.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.