ADIBREAK TP

IB5924

ORIGINALS

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Trenerkat kanë qenë një klasik i adidas-it që nga fillimi, dhe ato thjesht po përmirësohen. Shfaqni detajet e përditësuara që e mbajnë pamjen tuaj të freskët me një stil që nuk vjetërohet kurrë. Kapëset dhe 3-shirita përgjatë këmbës u japin atyre qëndrim po aq autentik sa edhe juaji.