ADIBREAK JERSEY

IU2361

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Klasikët e riimagjinuar. Pantallonat e shkurtra Adicolor Adibreak e çojnë një element kryesor të garderobës në lartësi të reja me stilin bashkëkohor të frymëzuar nga origjina e adidas. Kthehuni në këtë pamje në çdo kohë – përshtatja e rehatshme dhe marka delikate në njërën këmbë e bëjnë atë të përsosur për aventurat e përditshme. Përziejeni dhe përshtateni me këmisha, bluza dhe xhaketa të zakonshme.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.