ADI2000

IF8820

ORIGINALS

Original price was: €120.00.Current price is: €84.00.

Përmbajtja e produktit:

E mbani mend fillimin e viteve 2000, kur kësi lloji atleteve të mëdha ishin kudo? Këta atlete adidas sigurisht që e kthejnë kohën mbrapa .Ato sjellin së bashku një pjesë të sipërme prej lëkure të pastër me përmasa të theksuara Y2K.

Bërë pjesërisht me përmbajtje të ricikluar të krijuar nga mbetjet e prodhimit, p.sh. prerja e mbetjeve dhe mbetjet shtëpiake pas konsumit për të shmangur ndikimin më të madh mjedisor të prodhimit.