ACT FND KNITTED GLOVE

BQ1256

TRAINING

5.00

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 97% / Najlon 2% / Material elastik 1%

Dorëza për dimër nga Reebok që ju bën të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.