ACT CORE LL M GRIP

GP0170

TRAINING

22.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Merreni dhe ikni. Madhësia e përsosur për një çantë palesteri, ajo ka vend për të gjitha gjërat thelbësore – Ka qasje në xhepin anësor për sendet e vogla dhe një rrip i rregullueshëm i shpatullave ofron rehati kur mbani ngarkesa më të rënda.