ACT CORE LL BKP

H36567

TRAINING

Original price was: €25.00.Current price is: €18.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Ju dhe kjo çantë shpine Reebok do të jeni më të mirët. Ndarja e madhe ju lejon të hidhni një laptop të vogël, libra dhe pajisjet tuaja të stërvitjes. Futeni edhe portofolin tuaj, në xhepin me zinxhirë përpara.