ACT CORE BKP

DN1531

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

Çantë Reebok e punuar nga poliesteri dhe e përshtatshme për çdo situatë. I jep një stil të veçantë dukjes suaj.