ACP TEE

IC8861

ORIGINALS

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Tregoni dashurinë tuaj për tokën dhe detin në këtë bluzë adidas me një grafikë të madhe të pasme të një karakteri të stilizuar të sërfistit Trefoil. Skema harmonike e ngjyrave dhe pambuku i butë organik e bëjnë këtë xhaketë me shirita një zgjedhje të dukshme për një ditë të qetë. Stiloni atë me disa pantallona prej liri për të gjitha atmosferat e ftohta.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.