AC RIBBED CUFF

ED8724

ORIGINALS

23.00 16.00

SKU: ED8724

Categories: , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç ofron mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.