8K

B44650

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil / Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete janë ideale për qytetin. Ato përmbajnë një rrjetë të jashtme najloni dhe përfshijnë 3 shiritat që i japin asaj një prekje sportive. Si një prekje përfundimtare, ata veshin një “adidas” të shtypur në thembra dhe në pjesën tek lidhëset.