4DFWD X PARLEY

GX6604

RUNNING

161.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme:Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë.

Adidas x Parley bashkohet për të rritur ndërgjegjësimin me këto këpucë vrapimi. Adidas 4D FWD drejton këmbët tuaja përpara dhe redukton ndikimet për një udhëtim të qetë. Shtojca e jashtme Stretchweb zgjerohet me çdo hap për tërheqje të ndërtimit të besimit.

Pjesa e sipërme e kësaj këpucësh është bërë me një fije me performancë të lartë, e cila përmban të paktën 50% Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e penguar atë nga ndotja e oqeanit tonë. 50% tjetër e fijeve është poliestër i ricikluar.