4D CUSH TEE

HE5646

ORIGINALS

33.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Teknologjia e atleteve adidas 4D udhëhiqet nga inovacioni. Ajo sjell rehati në lëvizjet tuaja si gjë që nuk keni ndjerë ndonjëherë më parë. Kjo bluzë adidas nuk është atlete, ose e bërë me teknologjinë 4D, por është shumë e frymëzuar prej saj dhe përputhet me komoditetin e saj në forma të reja – me material fanellë pambuku super të butë.