4.0 ARCHED SS T

IS2659

SKATEBOARDING

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Logoja Arched 4.0 ofron një pamje klasike të logos ikonike Trefoil me një përshtatje klasike dhe konstruksion të butë pambuku me një triko.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.