3S WOOLIE

FS9014

NOT SPORTS SPECIFIC

9.00

Përmbajtja e produktit:

Thurrje pambuku 100%

Kapja e ditës! Pop në stilin e shkurtër, të trashë të peshkatarit për një azhurnim të lehtë për çdo veshje rastësore. Dhe joshni me shumë shikime admiruese për stilin tuaj të sigurt.