3S GLOVES CONDU

DZ4561

NOT SPORTS SPECIFIC

23.00 16.00

SKU: DZ4561

Categories: , , , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 93% / Poliester 6% / Material elastik 1%

Dorëza dimri nga adidas që ju bëjnë të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.