3S GLOVES CONDU

FS9025

NOT SPORTS SPECIFIC

16.00

Përmbajtja e produktit:

Poliakrilik 93% / Poliester 6% / Material elastik 1%

Dorëza dimri nga adidas që ju bëjnë të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.