3S C SPW CRW 3P

HT3458

NOT SPORTS SPECIFIC

15.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Kujdesuni për këmbët tuaja, dhe pjesa tjetër do të pasojë. Të dizajnuara për rehati gjatë gjithë ditës, çorapët me gjatësi të ekuipazhit të adidas janë bërë nga pëlhurë e butë dhe elastike e përzier me pambuk. Të rehatshme dhe mbështetëse në harqet e këmbëve dhe të mbështjellë në thembra dhe gishta, ato do t’u përshtaten atletëve të të gjitha vijave.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.