3D TF OM TT

GN3589

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

E gjitha ka të bëjë me gradientin. Efekti që ndërron ngjyrë do ta çojë stilin tuaj në tjetër nivel. Vish këtë duks sportiv adidas dhe nisu për aventurën tënde. Modeli përmban Primeblue, një material funksional i ricikluar me fibra plastike Parley Ocean.