3D TF OM TP

GN3587

ORIGINALS

Original price was: €85.00.Current price is: €26.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Vishni këto trenerka të adidas për një pamje plot stil. Me një efekt ombré me dy ngjyra, nuk mund të mos vëreheni në turmë. Materiali i lehtë është i ajrosur dhe i freskët. Godit qytetin dhe merr një pamje të re dhe të freskët.

Ky produkt është bërë me Primeblue, një material i ricikluar me performancë të lartë i bërë pjesërisht me Parley Ocean Plastic.