3BAR TOWEL LARG

IU1289

SWIM

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk peshqir: 100%

Qëndroni komod pas stërvitjes ose notit, pavarësisht nga stina. Ky peshqir i butë pambuku nga adidas ju mban ngrohtë dhe të thatë me materialin e tij ultra absorbues. Është i madh për t’ju mbështjellë me rehati.