3-STRIPES TEE

IA4846

ORIGINALS

Original price was: €33.00.Current price is: €23.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Nuk ka nevojë ti ndërlikoni gjërat. Visheni këtë bluzë adidas dhe ndjeni rehatinë gjatë gjithë ditës. Detajet e kontrastit ju japin një stil unik. Pambuku aq i butë, sa do të dëshironi ta vishni gjatë gjithë kohës.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.