3-STRIPES SWIM

DV1578

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Thurje najloni 100%

Këto pantallona të shkurtra noti janë frymëzuar nga një model i adidas i viteve 1970. Veshje tipike për plazh dhe kohë vere.