3-STRIPES PANT

GN3458

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% / Poliester i ricikluar: 30%

Pantallona FLECE ME DETAJE IKONIKE ADIDAS.
Drejtpërdrejt adidas. Mbani pamjen tuaj të qetë dhe të ligjshme në këto pantallona. Kontrast 3-Stripes dhe një logo Trefoil janë aq OG sa duket. Ndjeheni komod dhe të ngrohtë në lesh. Siguroni gjërat tuaja në xhepa me zinxhir.