3 STRIPE TRACK

GN3854

ORIGINALS

33.00

Përmbajtja e produktit: 

Poliester i recikluar 100%

Qëndroni klasik. Këto trenerka sportive adidas janë të frymëzuara nga stilet tradicionale dhe përpiqen të injektojnë energji tek ju nëse jeni duke ushtruar apo pushuar. Origjinën e kanë në stadium, dhe tani vishen më shumë si stil në rrugë.

Bërë me materiale të ricikluara të performancës sportive Primeblue, përfshirë plastikën Parley Ocean. Gjithashtu përmbajnë materiale të tjera të ricikluara, të dizajnuara për të përmbushur vendosmërinë tonë për të zvogëluar ndotjen e mbeturinave plastike.