3 STRIPE JEANS

IS1699

ORIGINALS

100.00

Përmbajtja e produktit:

100% cotton denim

Qëndrimi atletik i mbush këto xhinse me dy stile që funksionojnë në mënyrë perfekte si një. Duke kombinuar ADN-në e adidas Originals me xhins klasik, ato kanë një përshtatje të lirshme për rehati dhe 3-shirita tonalë në njërën këmbë për stil. Ne i krijuam ato në bashkëpunim me Ksenia dhe Anton Schnaider, një çift i fuqishëm ukrainas i modës me një mendje për thjeshtësi dhe një qasje të këndshme ndaj dizajnit.

Ne jemi partnerë me Better Cotton për të përmirësuar kultivimin e pambukut në nivel global. Better Cotton e bën prodhimin global të pambukut më të mirë për njerëzit që e prodhojnë atë, më të mirë për mjedisin ku rritet dhe më mirë për të ardhmen e sektorit.