3 STRIPE JACKET

IU2460

ORIGINALS

120.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk twill: 100%

Klasikët e riimagjinuar. Ikonë 3-shirita të ripërcaktuar. Kjo xhaketë adidas bën një shëtitje të rastësishme në anën e egër. Është bërë në bashkëpunim me KSENIASCHNAIDER, një etiketë e modës me bazë në Kiev që ndërthur qëndrimin dhe avantazhin me dizajnin kreativ. Kjo pjesë ripunon 3-Stripes në një xhaketë të lirshme me një trajtim ngjyrues të personalizuar. Butonat e çastit dhe një logo Trefoil në gjoks i bëjnë homazh trashëgimisë, ndërsa detajet unike të lara-lara bëjnë një deklaratë. E përkryer për t’u kombinuar me vrapues  ose për të veshur fustanin tuaj të preferuar, pjesa me botim të kufizuar është një shkrirje e freskët e sportit dhe stilit.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.