3-STRI_VEST FL

HK7391

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ditë të ftohta, takoni stilin autentik të adidas. I bërë nga leshi i butë polar, ky jelek shton një shtresë ngrohtësie kur jeni jashtë qytetit. Dhe me 3-shirita që kalojnë në secilën anë, duket po aq mirë sa do të ndiheni.