3-STRI-POLO LS

HK7426

ORIGINALS

53.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

3-Stripes dhe Trefoil janë veshur në të gjithë botën për dekada: në stadiume të mbushura, në rrugët e qytetit dhe kudo në mes. Nuk ka kufi për arritjen e tyre. Pra, kur vishni këtë këmishë me polo adidas, ju merrni më shumë sesa thjesht një pamje të freskët.