3-STRI-CARGO SL

HK9689

ORIGINALS

49.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , /  Poliester i ricikluar:  30%

Ne morëm siluetën klasike të pantallonave adidas dhe bëmë disa ndryshime. Me këto pantallona, njohja është ende atje, si 3-Stripes, adidas Trefoil – që të dyja shfaqen në ngjyrat e tyre të kontrastit. Por më pas e bëmë përshtatjen më të hollë dhe shtuam disa xhepa ngarkesash. Ne gjithashtu i kemi krijuar ato nga leshi, që do të thotë se ato temperatura më të ftohta nuk ndihen aq të ftohta. Gjithçka që do të ndiheni me këto është mirë.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.