3 STR LS TEE

DV2601

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Logoja dhe shiritat në këtë bluzë janë frymëzuar nga stilet e viteve ’90 të veshura nga tifozët e futbollit në stadium dhe në rrugë.