3 BARS SOL ST Y

HR7477

SWIM

Original price was: €20.00.Current price is: €14.00.

Përmbajtja e produktit:

Najlon i ricikluar: 78% / Elastan: 22% 

Nga praktika e ekipit të notit deri tek festat në pishinë, ju jeni gati për të gjitha aktivitetet tuaja të preferuara me këtë rroba banje për të rinj nga adidas. Është bërë nga pëlhurë e butë rezistente ndaj klorit dhe e veshur për mbulim të plotë. Prerja sportive e bën të lehtë lëvizjen.

Kjo veshje është prej pëlhure rezistente ndaj klorit që përmban fije të rigjeneruar ECONYL®.