25/7 TEE CODE M

ED5832

RUNNING

50.00 35.00

SKU: ED5832

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 68% / Poliester 32%

Kjo bluzë  largon lagështinë nga trupi juaj dhe ndjek formën e trupit tuaj.