20-20 FX TRAIL

EH2982

RUNNING

100.00 70.00

SKU: EH2982

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete vrapimi ju lejojnë të pushtoni kushtet në rehati. E sipërmja e qëndrueshme ka një dizajn si çorape për një përshtatje të fortë dhe shtresa të ngjitura për stabilitet. Materiali i butë Clushfoam siguron një udhëtim ultra të butë, dhe pjesa e jashtme e Traxion mbërthehet në të gjitha drejtimet.