TERREX FREE HIKER C.RDY PËR MESHKUJ SHIKO PRODUKTIN

TERREX PATHMAKER R.RDY W PËR FEMRA SHIKO PRODUKTIN

TERREX CONRAX BOA R.RDY PËR MESHKUJ SHIKO PRODUKTIN

TERREX SWIFT R2 MID GTX W PËR FEMRA SHIKO PRODUKTIN

TERREX FREE HIKER C.RDY PËR MESHKUJ SHIKO PRODUKTIN

TERREX CHOLEAH BOOT C.RDY PËR FEMRA SHIKO PRODUKTIN

Koleksioni më i ri nga adidas dhe Reebok!

FAST IS TOO SLOW WITH ADIDAS X GHOSTED!

Shfleto!

Shërbimet tona

Për çdo porosi transporti falas në gjithë Kosovën, ndërsa për porositë në Shqipëri transporti është 5€.

Pagesa të sigurta me VISA, MASTERCARD dhe StarCard deri në 6 këste.

Ne ofrojmë shërbime cilësore për klientët tanë.