ZIG KINETICA 2.5 EDGE

GZ2184

RUNNING

91.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete Reebok kanë një pamje të guximshme që është bërë për t’u vënë re. Mbivendosjet në pjesën e sipërme të lehtë dhe me frymë sigurojnë mbështetje. Mbushja e lehtë e Floatride Fuel është mbështjellë në një kornizë TPU që siguron stabilitet dhe shtytje.