WOVEN PANTS

H09055

ORIGINALS

40.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Trenerka komode dhe të përshtatshme, që sjellin motive moderne në stilin tuaj të përditshëm.
Materiali i qëndrueshëm ripstop ju mban të ndiheni mirë ndërsa dukeni mirë. Xhepat anësorë nuk janë gjithmonë të mjaftueshëm, kështu që ne i vendosëm disa në gjunjë.