W MT HYBR INS J

HA2287

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Të qëndrosh rehat në shteg është e lehtë kur ke shtresat e duhura. Shtoni këtë xhaketë hibride adidas Terrex në çantën tuaj të shpinës kur keni nevojë për ngrohtësi dhe ajrim në një. Dizajni i tij hibrid, i hartuar  lejon trupin tuaj të marrë frymë dhe të ajroset aty ku i nevojitet më shumë. AEROREADY menaxhon lagështinë për t’ju mbajtur të ndiheni të thatë ndërsa jeni aktiv. Mbushja sintetike me tegela vulos në nxehtësi kur më në fund ndaloni së lëvizuri.