W E LIN SLIM TK

FS9647

NOT SPORTS SPECIFIC

20.00 16.00

SKU: FS9647

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Përfundoni trajnimin dhe filloni fundjavën. Kjo maic pa mëngë tregon anën tuaj sportive. Ajo ka një prerje të ngushtë që i jep një stil të përjetshëm e bërë prej pëlhure pambuku për një ndjenjë të prekjes së butë.