VINT MINI BAG

GN4445

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Lëkurë sintetike 100%

Në të gjithë botën, 3-vijat qëndrojnë për sportin, tani duke u kombinuar me eleganten japin një pamje edhe më të plotë. Kjo mini çantë adidas ju lidh me atë perspektivë globale me krenari të markës në tre gjuhë të ndryshme. Vendosni gjërat e domosdoshme brenda, rregulloni rripin dhe vazhdoni.